Ficsus review

ficsus header

Voor iedere zzp’er is het belangrijk om de boekhouding goed bij te houden. Ficsus is een online boekhoudprogramma speciaal geschikt voor zzp’ers. Daarom is het boekhoudprogramma laagdrempelig en gemakkelijk te gebruiken. Daarnaast biedt Ficsus veel diverse functionaliteiten aan die zorgen voor een complete boekhouding.

1
logo fiscus
€12,50 Maandelijkse kosten

Online boekhouden met Ficsus

boeken werkt eenvoudig met ficsus

Ficsus vindt het belangrijk dat een startende zzp’er over een strakke boekhouding kan beschikken. Met Ficsus online boekhouden kun je makkelijk facturen opmaken, openstaande facturen sturen en alle andere handige functionaliteiten gebruiken. Ook beschikt Ficsus over een mobiele app. Je kunt hierop de gebruikelijke functies met de Ficsus app gebruiken. Zo kun je waar dan ook gemakkelijk bonnetjes inscannen en versturen.

Het online boekhoudprogramma is ideaal voor bedrijven die te maken hebben met ritten- en urenregistraties of productiekosten. Het aantal mutaties dat je kunt doen met Ficsus is onbeperkt. Daarnaast kun je je btw-aangifte makkelijk en rechtstreeks indienen bij de Belastingdienst.

> Vergelijk alle gratis boekhoudprogramma’s

Prijzen en abonnementen

35 dagen gratis

Ficsus online boekhouden is 35 dagen gratis uit te proberen. Deze proefperiode geeft je inzicht in het online boekhoudprogramma. Je hebt toegang tot alle functionaliteiten dat het boekhoudpakket beschikt. Nadat deze gratis proefperiode is afgelopen, kun je een beperktere versie blijven gebruiken. Je wordt dus niet na deze proefperiode overgezet naar een betaald abonnement. Met deze gratis proefperiode weet je of het boekhoudprogramma geschikt is voor jouw onderneming.

Boekhoudprogramma ZZP – €12,50/ maand

Het boekhoudprogramma van Ficsus biedt veel functionaliteiten aan. Op het moment dat je een abonnement start bij Ficsus, krijg je de volgende functies voor jouw boekhouding:

Ficsus online boekhouden review

gratis helpdesk boekhoudsoftware

Ficsus is een online programma om te kunnen boekhouden. Vooral gericht op zzp’ers, zowel startende zzp’ers en ervaren ondernemers. Het pakket van Ficsus is beschikbaar voor een prima bedrag per maand. Hiervoor krijg je veel verschillende functionaliteiten, een duidelijke helpdesk voor al je vragen en een handige app voor je gehele boekhouding. De prijs-kwaliteitverhouding is daarom zeer aantrekkelijk. Ficsus krijgt om deze redenen een 9,0.

1
logo fiscus
€12,50 Maandelijkse kosten

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost Ficsus?

Ficsus beschikt over een abonnement Boekhouden Compleet voor maar liefst €12,50/ maand. Daarmee kun je gebruikmaken van alle functionaliteiten waarover Ficsus beschikt. Ook is er een gratis proefperiode van 35 dagen. Zo kun je vast een account aanmaken en een kijkje nemen in de boekhoudsoftware.

Hoe kan ik een abonnement opzeggen bij Ficsus?

Je kunt een abonnement van Ficsus opzeggen door de feedback knop op ficsus.nl of via de mail. Een abonnement betreft een opzegtermijn van één maand. Vermeld in de schriftelijke ontzegging je naam, het klantnummer en de reden van het opzeggen. Stuur dit op naar: 

Schriftelijk:
Ficsus.nl BV
T.a.v. Afdeling Klantenbeheer 
Kanaaldijk 2a
5735SL Aarle-Rixtel

Of:

E-mail:
Support@ficsus.nl

Kan ik Ficsus koppelen aan een bank?

Ja. Bij ficsus worden bankafschriften 1-op-1 geïmporteerd. Je hoeft dus mutaties niet meer handmatig in te voeren.