Twinfield review

twinfield header
e-Boekhouden
 • Auteur:

  Jonathan volgt de bachelor Economie en Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Naast zijn studie is hij auteur op verschillende financiële websites. Zijn doel is om de financiële wereld toegankelijk te maken voor iedereen.

 • Laatst bijgewerkt: 11 juni 2024
 • Leestijd: 16 minuten

Onderneming.nl heeft de belangrijkste boekhoudprogramma’s van Nederland getest. Dit is de Twinfield review. In deze review worden de voor- en nadelen, de prijs, de werking en de functionaliteiten uitgebreid besproken.

Beoordeling

Prijs

Functies

Gebruikersgemak

 • Pakketten kosten tussen € 51,50 en € 108,75 per maand
 • Boekhouden vanaf elke locatie
 • Facturen en offertes zijn volledig aanpasbaar
 • Koppeling mogelijk met een bankrekening, kassasysteem of CRM
 • Automatische doorvoering van updates
1
Logo van twinfield
€ 51,50 Per maand
Bekijken

Voor het online boekhoudpakket Extra Boekhouden wordt er maandelijks € 51,50 in rekening gebracht. Dit maakt het pakket de goedkoopste optie bij Twinfield. Gebruikers van dit pakket kunnen: boekhouden, bankieren, budgetteren, 22 rapportages opvragen, 5 administraties bijhouden, kostenanalyses maken en de btw aangifte online indienen. Twinfield staat bekend om de vele functionaliteiten en de uitgebreide service.

Meer lezen
2
Logo van twinfield
€ 73,00 Per maand
Bekijken

Voor het online boekhoudpakket MKB Boekhouden wordt er maandelijks € 73,00 in rekening gebracht. Gebruikers van dit pakket kunnen: boekhouden, bankieren, budgetteren, 38 rapportages opvragen, 5 administraties bijhouden, kostenanalyses maken, de btw aangifte online indienen, factureren en offertes opstellen. Bovendien zijn er tal van koppelingen te leggen met dit boekhoudpakket. Bekijk de mogelijke koppelingen onderaan de pagina.

Meer lezen
3
Logo van twinfield
€ 108,75 Per maand
Bekijken

Compleet Boekhouden is – en de naam verklapt het al – een compleet boekhoudpakket met alles erin. Dit pakket is gemaakt voor de echte professionals die het maximale uit het programma willen halen. Hier zit natuurlijk wel een prijskaartje aan. Ondernemers betalen voor dit pakket € 108,75 per maand. Een stuk meer dan de overige boekhoudpakketten. Voor dit bedrag kunnen gebruikers onder andere: boekhouden, bankieren, budgetteren, 48 rapportages maken, 5 administraties bijhouden, kostenanalyses maken, de btw aangifte online indienen, factureren, offertes opstellen, met vreemde valuta’s werken, uren registreren en gebruikmaken van de Vaste Activa-module. Met Compleet boekhouden zijn er veel automatiseringsmogelijkheden. Bovendien zijn er meer dan 300 softwarekoppelingen mogelijk.

Meer lezen

Wat is Twinfield?

Twinfield is onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Het is een online boekhoudprogramma, geschikt voor zowel beginnende als ervaren ondernemers. Twinfield boekhouden heeft ondernemers veel te bieden. In de online omgeving zijn er veel functionaliteiten beschikbaar. Daarnaast zijn er meer dan 300 koppelingen mogelijk. Twinfield staat bekend om de persoonlijke dienstverlening aan klanten. Zo is er een gratis helpdesk beschikbaar en is het mogelijk om trainingen te volgen van professionals. Bovendien kunnen gebruikers in contact komen met de beste consultants en adviseurs. Ondernemers die met Twinfield boekhouden staan er dus zeker niet alleen voor.

Er zijn een aantal voordelen waar een ondernemer van kan profiteren door Twinfield te gebruiken. Naast de voordelen kent het programma ook een aantal nadelen.

Voordelen

 • Boekhouding bij te houden vanaf elke locatie
 • Automatische doorvoering van updates
 • Facturen en offertes zijn volledig aanpasbaar
 • Koppeling mogelijk met een bankrekening, kassasysteem of CRM.

Nadelen

 • Relatief hoge maandelijkse kosten
 • Scan & Herken functie alleen beschikbaar met koppeling

Soorten ondernemingen

Twinfield boekhouden is geschikt voor alle rechtsvormen. Voor kleine ondernemers kunnen de hoge kosten wel als een barrière werken. Bovendien zijn de beschikbare functionaliteiten voor deze ondernemingen niet altijd nodig. Andere ondernemers hebben juist weer behoefte aan een groot aanbod van functionaliteiten.

Proefperiode

Voor ondernemers die het boekhoudprogramma graag willen uittesten is er een proefperiode van 30 dagen. Gebruikers ontvangen vrijwel alle beschikbare diensten in de vorm van een demo programma. Dankzij deze proefperiode en het gebruik van deze diensten kunnen ondernemers erachter komen of het boekhoudprogramma echt bij hen past. Na deze 30 dagen stopt het proefabonnement automatisch. Met toestemming kan dit abonnement gewijzigd worden naar een betaald abonnement. Andere ondernemers die de proefperiode liever over willen slaan kunnen direct een abonnement afsluiten.

Opzegtermijn

Ondernemers die kiezen voor Twinfield boekhouden gaan een abonnement aan van 12 maanden. In deze periode is het niet mogelijk om het abonnement op te zeggen. Na de eerste 12 maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Hoe werkt Twinfield?

Ondernemers die met Twinfield boekhouden kunnen van verschillende functionaliteiten gebruikmaken. Zo is er een uitgebreide facturatie module beschikbaar. Hierin kunnen ondernemers factureren in de huisstijl van hun eigen onderneming. Facturen kunnen, met één druk op de knop, gemakkelijk naar klanten worden verzonden. Daarnaast kunnen gebruikers de btw-aangifte via dit boekhoudprogramma eenvoudig indienen. Waar het bij de meeste andere boekhoudprogramma’s niet mogelijk is, is het met Twinfield mogelijk om per abonnement 5 administraties bij te houden. Extra betalen voor het bijhouden van een extra administratie is dus niet nodig. Waar klanten wel extra voor moeten betalen is het toevoegen van extra gebruikers. De kosten hiervan hangen af van de machtigingen van de desbetreffende gebruiker.

Niet voor ieder online boekhoudpakket van Twinfield zijn dezelfde functies beschikbaar. Zo is het met Extra boekhouden niet mogelijk om te factureren en offertes op te stellen. Klanten moeten overstappen naar een duurder pakket wanneer ze van deze functies gebruik willen maken. Gebruikers van MKB Boekhouden krijgen wel toegang tot deze functionaliteiten. Maar ook bij dit boekhoudpakket zijn niet alle functionaliteiten beschikbaar. Het is met dit pakket bijvoorbeeld niet mogelijk om uren te registreren en met vreemde valuta’s te werken. Met Compleet Boekhouden hebben ondernemers alle functionaliteiten van Twinfield ter beschikking. Dit pakket is helaas wel een stuk duurder dan de overige pakketten.

Kenmerken van Twinfield

KenmerkenExtra BoekhoudenMKB BoekhoudenCompleet Boekhouden
Jaarlijkse kosten  €618€876€1.305
Gratis boekingen per jaar OnbeperktOnbeperktOnbeperkt
Proefperiode1 maand1 maand1 maand
Aantal gebruikers 1 (Met uitzondering van boekhouder of accountant)1 (Met uitzondering van boekhouder of accountant)1 (Met uitzondering van boekhouder of accountant)
Rechtsvormen (geschikt)Bv, nv, vof, eenmanszaak/zzp, verenigingen en stichtingen Bv, nv, vof, eenmanszaak/zzp, verenigingen en stichtingen  Bv, nv, vof, eenmanszaak/zzp, verenigingen en stichtingen 
Bankkoppeling mogelijk JaJa Ja
Mobiele app Nee NeeNee
Belastingdienst erkendJaJa Ja
Laatst gecontroleerd op 11 juni 2024

Kosten

twinfield boekhouden tarieven

Functionaliteiten Twinfield

DigiBTW boekhoudpakket abonnementen, start vandaag

Twinfield app

Online app

mobiele app illustratie

De online app van Twinfield beschikt over alles wat een ondernemer nodig heeft voor het boekhouden. Er is een overzichtelijke interface met toegang tot verschillende modules. Veel functies worden door Twinfield zelf aangeboden. Een koppeling met andere software is dus niet altijd nodig. Het design van deze online app ziet er strak en modern uit. Ook zonder veel boekhoudkundige kennis is het programma prima te gebruiken.

Automatisering

Vrijwel geen enkele ondernemer heeft zin om veel tijd te besteden aan de administratie. Meestal zijn er enkele administratieve taken die herhaaldelijk uitgevoerd moeten worden. Automatisering van deze taken zou een heleboel tijd schelen. Online boekhoudprogramma’s houden zich continu bezig met het efficiënter maken van de administratie. De ene aanbieder doet dit door koppelingen te realiseren met verschillende soorten software. De andere doet dit weer door functionaliteiten aan te bieden in de online omgeving. Twinfield doet dit beide.

Er zijn meer dan 300 koppelingen mogelijk met dit programma. Daarnaast zijn er veel functionaliteiten aanwezig in het programma zelf. Zo hebben ondernemers alles bij de hand in één omgeving. Er is bijvoorbeeld een uitgebreide facturatie module beschikbaar. Hierin kunnen klanten van Twinfield factureren in de huisstijl van hun eigen onderneming. Dit is erg uitnodigend voor klanten. Het boekhoudprogramma onderscheidt zich van concurrenten op het gebied van aangeboden koppelingen. Het aanbieden van meer dan 300 koppelingen komt namelijk zelden voor.

Twinfield abonnement btw overzicht

Facturen sturen en inboeken

Gebruikers van Twinfield kunnen verkoopfacturen verzenden en inkoopfacturen boeken. Het is voor ondernemers belangrijk dat de verkoopfacturen er uitnodigend uitzien. Dit heeft namelijk invloed op het beeld dat mensen krijgen van de onderneming.

Facturen sturen

illustratie facturatie

Het bedrijfslogo iets meer naar links plaatsen of een ander lettertype gebruiken? Vrijwel alles is mogelijk in de facturatie module van Twinfield. Facturen zijn in dit boekhoudprogramma volledig naar eigen smaak aan te passen. Bovendien zijn er handige functies beschikbaar. Eén van deze functies is een overzicht van de verzonden verkoopfacturen die nog niet zijn voldaan. Het is natuurlijk belangrijk dat een ondernemer de grip op de financiën niet verliest. Alle verzonden verkoopfacturen zijn terug te vinden in de online omgeving.

De module waarin gebruikers kunnen facturen ziet er erg modern en overzichtelijk uit. Dit maakt het factureren erg gemakkelijk. Verkoopfacturen kunnen verzonden worden zonder al te veel kennis van boekhouden.

Let er wel op dat factureren niet mogelijk is met alle abonnementen. Het is alleen mogelijk om te factureren met de abonnementen MKB Boekhouden en Boekhouden Compleet. Abonnementhouders van Extra boekhouden kunnen geen verkoopfacturen verzenden.

Facturen inboeken

Het boeken van inkoopfacturen is voor veel ondernemers de grootste administratieve taak. Erg fijn dus als het verwerken van inkoopfacturen soepel verloopt. Het is mogelijk om in de module facturen , één voor één, in te voeren. Een stuk efficiënter is een koppeling met een extern programma. Er zijn met Twinfield verschillende koppelingen mogelijk met factuurprogramma’s. Er zijn bijvoorbeeld programma’s die een per mail ontvangen factuur direct in de boekhouding kunnen opnemen. Ook zijn er programma’s waarmee gebruikers, door middel van een scan, een factuur kunnen verwerken.

Twinfield bedrijf inkopen factuur
Scan & Herken

Een Scan & Herken functie maakt het mogelijk om, met behulp van een foto, bonnetjes in de boekhouding te verwerken. Er dient dan een foto gemaakt te worden van de desbetreffende bon, waarna de gegevens automatisch verwerkt worden. Bonnetjes bewaren en handmatig invoeren is met een Scan & Herken functie verleden tijd.

Het nadeel van Twinfield is dat ze deze functie niet zelf aanbieden. In plaats daarvan bieden ze koppelingen aan met andere programma’s. Hiervoor worden vaak kosten in rekening gebracht.

Twinfield online boekhoudpakket financiën

Bank koppelen met Twinfield

Een bankkoppeling bespaart ondernemers erg veel tijd. Bankafschriften worden automatisch opgenomen in de boekhouding. Handmatig alles invoeren is dan niet meer nodig. Bovendien verkleint een bankkoppeling de kans op het maken van fouten. Er kunnen namelijk geen menselijke fouten meer worden gemaakt. Bij Twinfield is het mogelijk om met bijna iedere Nederlandse bank een koppeling te maken. De koppelingen zijn gebaseerd op PSD2.

Uren- en rittenregistratie functie

Rittenregistratie

illustratie kilometerregistratie

Voor onder andere leveranciers en dienstverlenende ondernemers is een rittenregistratie functie erg handig. Deze functie maakt het niet langer nodig om alles handmatig bij te houden. Gebruikers van het boekhoudprogramma hoeven alleen een aantal gegevens in te vullen en de rest gaat vanzelf. Op basis van de opgegeven adressen worden de gereden kilometers berekend. De onkosten kunnen vervolgens gemakkelijk aan klanten doorberekend worden.

Wolters kluwer Tax & Accounting uren en kilometerregistratie en factureren

Urenregistratie

Met Twinfield is het ook mogelijk om uren te registreren. Dit kan erg handig zijn voor ondernemers die gewerkte uren factureren. De gewerkte uren worden opgeteld en in de factuur worden verwerkt. Vervolgens kan deze factuur verzonden worden aan de klant.

Er kunnen verschillende projecten worden aangemaakt. Hierin kunnen de uren worden beheerd. Op deze manier kunnen ondernemers de gewerkte uren voor verschillende partijen gescheiden houden.

Rapportages maken in Twinfield

Rapportages geven ondernemers inzicht in de financiën van de onderneming. Dit helpt ondernemers bij het maken van de juiste beslissingen. Zo kan de onderneming stappen zetten en groeien. Gebruikers van Twinfield boekhouden kunnen onder andere balansen, debiteuren- en crediteurenoverzichten, grootboekkaarten en kolommenbalansen opvragen. Bovendien verkleint het maken van rapportages door slimme software de kans op fouten.

Wolters kluwer Tax & Accounting inzicht rapporten met professionele informatie

Mogelijkheid boekhoudprogramma gebruiken met meerdere gebruikers tegelijk

Met Twinfield is het niet mogelijk om extra gebruikers aan een boekhoudpakket toe te voegen. Met bijvoorbeeld collega’s tegelijkertijd naar de administratie kijken is wel mogelijk. Zij kunnen alleen niets aanpassen. Ondernemers die boekhouden met Twinfield kunnen wel toegang geven aan een boekhouder of accountant.

Exporteren van gegevens

Gebruikers van Twinfield boekhouden kunnen snel en gemakkelijk gegevens exporteren. Dit maakt het mogelijk om professionele informatie te delen met belanghebbenden. De gegevens kunnen verzonden worden met verschillende extensies. Het verzenden van de gegevens kan onder andere per e-mail.

Mogelijkheid om meerdere administraties bij te houden

Het is met Twinfield boekhouden mogelijk om 5 administraties toe te voegen aan een abonnement. Twinfield onderscheidt zich op dit gebied van veel andere aanbieders. Vaak moeten ondernemers per administratie een extra abonnement afsluiten.

Eigen ervaring

Over het algemeen zijn wij tevreden over het verwerken van facturen met Twinfield boekhouden. Er zijn aparte modules voor de inkoop- en verkoopkant van de onderneming. Beide beschikken over unieke functionaliteiten. Zo is er aan de inkoopkant een crediteurenoverzicht te vinden. Daarnaast kunnen er leveranciers worden toegevoegd. Dit maakt het inkoopproces efficiënter en overzichtelijker. In de verkoopmodule zijn er overzichten te vinden van de offertes, facturen, debiteuren, klanten en artikelen. Er kunnen eenvoudig nieuwe facturen worden aangemaakt. De incasso functionaliteit maakt het mogelijk om uitstaande facturen te incasseren.

Wij vinden het wel jammer dat er, zonder koppeling, geen Scan & Herken functionaliteit beschikbaar is. Twinfield boekhouden schiet op dit gebied te kort. Een Scan & Herken functionaliteit maakt het mogelijk om bonnetjes te scannen en deze automatisch te verwerken in de boekhouding. Dit scheelt natuurlijk erg veel tijd.

Automatisering 

Over de mate van automatisering valt er weinig te klagen. Veel administratieve taken worden geautomatiseerd met Twinfield boekhouden. Zo is er een functionaliteit die ervoor zorgt dat ondernemers niet achter hun geld aan hoeven te gaan. Er worden automatisch betalingsherinneringen gestuurd naar klanten die een factuur nog niet hebben betaald. Daarnaast kan het boekhoudprogramma het geld zelfs in bepaalde gevallen incasseren. Twinfield boekhouden maakt het indienen van de btw-aangifte ook een stuk gemakkelijker. In de module kunnen ondernemers, met een klein beetje hulp, de btw-aangifte indienen bij de Belastingdienst. Een deel van de benodigde gegevens worden automatisch ingevoerd.

Twinfield boekhouden biedt naast eigen functionaliteiten ook koppelingen met andere bedrijven aan. Daardoor zijn nog meer onderdelen van de boekhouding te automatiseren. Er zijn onder andere koppelingen met banken, CRM-software, webshops en kassa’s beschikbaar. Iedere koppeling heeft natuurlijk unieke werkzaamheden. Een bankkoppeling neemt afschriften van de zakelijke rekening automatisch op in de boekhouding. Handmatig alles overtypen is niet meer nodig met deze koppeling. Met een CRM-koppeling hebben zelfstandigen klant- en prospectdata altijd bij de hand. Een koppeling met een webshop zorgt ervoor dat verkopen automatisch verwerkt worden in de boekhouding. Verkopen in de winkel zelf worden automatisch bijgehouden met een kassa koppeling. Het nadeel van koppelingen met andere platformen is dat de geleverde diensten zelden gratis zijn.

Onderaan de pagina is een overzicht te vinden van de populairste koppelingen van Twinfield boekhouden.

Support

Wolters Kluwer Tax & Accounting helpdesk

Ondernemers die met Twinfield boekhouden staan er niet alleen voor. Voor gebruikers is er een uitgebreide support service beschikbaar. Bij vragen kan er contact worden opgenomen met de klantenservice. Wij hebben dit zelf getest en zijn er zeer positief over. Iedere keer dat wij vragen hadden kregen we een deskundig iemand aan de lijn. Onze vragen werden uitgebreid beantwoord en de medewerkers waren allen zeer behulpzaam. Erg fijn dat er professionals klaarstaan voor klanten.

Op de website van Wolters Kluwer Tax & Accounting zijn er allerlei educatiemogelijkheden beschikbaar. Er zijn onder andere instructievideo’s, blogs en artikelen te vinden. Hiermee kunnen ondernemers veel kennis opdoen om vervolgens te kunnen groeien.

Twinfield Video, start vandaag

Design

Het design van Twinfield ziet er strak en modern uit. De vele functionaliteiten zijn verdeeld over meerdere modules. Dit maakt het erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Een online boekhoudpakket van Twinfield, onderdeel van Wolters kluwer Tax & Accounting, is zonder al te veel boekhoudkundige kennis te gebruiken.

Conclusie Twinfield

Over het algemeen zijn wij zeer positief over Twinfield boekhouden. Het boekhoudprogramma is gebruiksvriendelijk en heeft veel functionaliteiten. Gebruikers die behoefte hebben aan nog meer functionaleiten kunnen meer dan 300 koppelingen met verschillende platformen leggen. De kosten van Twinfield boekhouden zijn wat aan de hoge kant, maar klanten krijgen hier wel veel voor terug. Ondernemers die nog niet veel ervaring met boekhouden hebben kunnen gebruikmaken van de uitgebreide support service. Een online boekhoudpakket van Twinfield is dus toegankelijk voor iedereen.

Koppelingen

Afvalverwerking

AGF

 • GreenCommerce
 • Werktrekker 

Bank

 • ING 
 • Knab 
 • Regiobank 
 • Van Lanschot
 • ABN Amro
 • ASN Bank  
 • Triodos Bank 
 • Rabobank 
 • SNS Bank 
 • Bunq 

Betaalprovider

 • PayPal 
 • Mollie
 • Multisafepay 
 • CCV Online payments

Bouw & Installatie

 • 2Jours  
 • FieldBuddy 
 • Stella
 • Bouw7
 • Outsmart 
 • ENK Software 
 • Service Planner 

CRM-software

 • PerfectView 
 • Xelion 
 • Compenda
 • Teamleader 
 • Zoho
 • CaseNine 
 • Simplicate 
 • Quadro 
 • Yoobi 
 • Gripp

Debiteurenbeheer

 • Debiteuren365.nl
 • Payt
 • CMSI360
 • TheNextInvoice 
 • Outstanding24

Document

 • Storecove
 • FileLinx Factuur

ERP

 • Brincr
 • ItsPerfect
 • SalesManager Online
 • Cubus
 • Myfactory
 • Werktrekker
 • HandSoft Pro
 • Newbase
 • Workspace

Facturen

 • efactuurdirect
 • eVerbinding 
 • SelfBilling
 • Moneybird
 • ProActive spend cloud  
 • WeFact 
 • Heeros 

Kassa

 • ACA
 • Povis 
 • Lightspeed POS Restaurant 
 • CycleSoftware 
 • Unitouch Afrekensystemen 
 • easyPOS kassaprogamma
 • Zettle  
 • NTF e-manage 
 • Lightspeed POS Retail 
 • MplusKASSA
 • CCV Salespoint 
 • Twelve 
 • OctoPOS

Rapportage software

 • BI-On-Focus
 • Intellifin
 • BIPartners
 • Invantive
 • CaseWare 
 • LinkThings
 • Cash Controller
 • MLE samenstel
 • Davista Power BI Connector
 • Scope Insights
 • EmaSphere
 • Speedbooks® Online
 • Ezora
 • Visionplanner
 • InControl
 • XLReporting
 • Inspect4All
 • YourBI

Salaris software

 • Loket.nl
 • Nmbrs 

Scanning

 • Basecone
 • Smartbooqing
 • Zenvoices
 • Blue10
 • Klippa
 • DizzyData
 • TriFact365

Urenregistratie software

 • analys.io
 • TimeChimp
 • QicsMilestones
 • Liftsoftware
 • Clockwise
 • Yvi Family

Webshop

 • Amazon 
 • Magento  
 • Bol.com 
 • Mijnwebwinkel 
 • WooCommerce 
 • CCV Shop 
 • PrestaShop 
 • Ecwid 
 • JouwWeb 
 • WebDevelopment 
 • Shopify  
 • Lightspeed eCom
 • OpenCart

Veelgestelde vragen

Wat kost Twinfield?

De kosten van de boekhoudpakketten liggen tussen de € 49,00 en € 103,50 per maand. De maandtarieven zijn misschien wel relatief hoog, maar je krijgt er wel veel voor terug. Zo biedt Twinfield meer dan 300 koppelingen aan. Dit maakt het mogelijk om grote delen van de boekhouding te automatiseren. Bovendien heb je alle benodigde functionaliteiten dan in slechts één programma. Klanten van Twinfield kunnen kosteloos tot wel 4 extra administraties toevoegen.

Hoe kan ik een betaalbatch maken in Twinfield?

De eerste stap is een betaaloverzicht aanmaken in de module Betalen & Incasseren. Vervolgens is het voor de ondernemer zelf mogelijk om het betaaloverzicht aan te passen. Daarna kunnen de betalingen door iemand intern voor akkoord getekend worden. Het betaaloverzicht krijgt dan de beschrijving ‘Betaling onderweg boekingen’. De laatste stap is om het betaalbestand te downloaden en te uploaden in de omgeving van de bank. Alle betalingen kunnen dan in één betaalrun worden betaald.

Hoe werkt afletteren in Twinfield?

Er is een boekhoudrobot die alle banktransacties nagaat. Transacties die gekoppeld kunnen worden aan een factuur worden automatisch afgeletterd. Voor facturen die niet worden herkend is het mogelijk om ze handmatig in het facturenoverzicht af te letteren.

Is er ook een handleiding voor het pakket van Twinfield?

Wolters Kluwer heeft een handleiding geschreven voor het pakket van Twinfield. De handleiding is erg duidelijk en bevat zo’n 116 pagina’s. De handleiding is hier te downloaden.

Welk abonnement heb ik nodig?

De meeste ondernemers vinden het prettig om ook direct facturen te kunnen sturen. Daarom kiezen veel gebruikers voor het MKB Boekhouden pakket van Twinfield. Indien er een extern factuurprogramma wordt gebruikt, is het mogelijk verstandig om het goedkoopste pakket aan te schaffen. Voor de grotere bedrijven is het raadzaam om het compleet pakket aan te schaffen.

Welke apps zijn er beschikbaar?

Twinfield staat er om bekend goed te zijn met het koppelen van software met haar eigen pakket. Zo hebben webshopeigenaren vaak baat bij het koppelen van hun webshopsysteem met een boekhoudpakket. Deze mogelijkheden biedt Twinfield voor veel webshopsystemen. Ook Amazon en Bol verkopers hebben de mogelijkheid om hun administratie te koppelen. Met de app van Basecone is het mogelijk om bonnetjes direct in te boeken in het pakket van Twinfield. Deze app kost echter € 1,00 per maand en € 0,29 per bonnetje.

Is Basecone noodzakelijk?

Basecone is niet noodzakelijk, maar is een handige aanvulling op het standaard pakket. Hiermee krijg je de mogelijkheid om direct bonnetjes en facturen in te boeken. De app kan de informatie vaak goed uitlezen, waardoor men makkelijker transacties kan verwerken.

Kan ik een bankkoppeling maken met Twinfield?

Met de bankkoppeling van Twinfield worden banktransacties dagelijks ingeladen in het pakket. Op dit moment heeft Twinfield een bankkoppeling van ABN Amro, ING, Rabobank, Knab, Regiobank, Bunq, Van Lanschot, Triodos en ASN Bank.