Illustratie op onderneming.nl
Illustratie op onderneming.nl

Over ons

Wij zijn Onderneming.nl. Bij Onderneming.nl zetten we ons iedere dag met veel passie en plezier in om ondernemers in Nederland te informeren, te inspireren en te helpen bij de start of groei van hun bedrijf!

foto team

Eerlijk

Bij Onderneming.nl
vinden wij eerlijkheid het belangrijkst.

Onafhankelijk

Iedere ondernemer kan rekenen op onafhankelijke informatie.

Objectief

De informatie op
Onderneming.nl is geheel objectief.

Wie zijn wij?

Onderneming.nl is onderdeel van TheConcept.Bar te Hengelo. TheConcept.Bar vindt het belangrijk om eerlijke en onafhankelijke informatie te delen. Met Onderneming.nl ondersteunen wij ondernemers in hun ondernemerschap.

 

Missie

Onze ambitie is om iedere ondernemer van Nederland te informeren, te inspireren en te helpen bij de start of groei van zijn of haar bedrijf. Daar zetten we ons elke dag met veel passie en plezier voor in.

 

Hoe doen wij dat?

Door ondernemers op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en hoe zij daarop in kunnen spelen. Met de artikelen, nieuwsberichten, templates op onderneming.nl krijgt elke ondernemer inzicht in zijn of haar (toekomstige) bedrijf.

 

Met onze website bieden wij adverteerders een platform om meer dan 300.000 ondernemers te bereiken, te inspireren en te binden. We helpen adverteerders niet alleen om bestaande klanten te bereiken, maar ook nieuwe klanten en doelgroepen te ontdekken.

Onderneming.nl is bekend van

Gabriel

Gabriel is sinds zijn 14e ondernemer. Door zijn achtergrond en persoonlijke ervaringen voelt hij zich sterk verbonden met de financiële markt. Zo heeft hij in het verleden verschillende succesvolle concepten opgezet en deelt hij deze kennis graag op Onderneming.nl. In 2021 heeft hij TheConcept.Bar opgericht met als missie: het creëren van succesvolle concepten om het leven van mensen positief te beïnvloeden.

 

Contact: Gabriel@theconcept.bar

 

 

Mabelle

Mabelle koos er voor om haar interesse in communicatie en marketing te verbreden. Ze heeft haar Master behaald in Communication Science met een specialisatie in Digital Marketing & Communication aan de Universiteit Twente. Sinds januari 2022 is ze werkzaam als Business Developer bij TheConcept.Bar. Hier is zij verantwoordelijk voor het creëren en vermarkten van Onderneming.nl. Zo houdt zij trends en ontwikkelingen op de financiële markt in de gaten om zo nieuwe kansen te identificeren en hier strategisch op in te spelen. Daarnaast doet zij de styling van de website, online marketing en is ze contactpersoon voor de adverteerders en tekstschrijvers.

 

Contact: Mabelle@theconcept.bar

foto anouk

Anouk

Anouk is bachelorstudent Creative Business en kan zichzelf bijna all-round mediaprofessional noemen. Als content creator bij TheConcept.Bar is Anouk vooral betrokken bij het schrijven van landingspagina’s, blogs en web-teksten voor Onderneming.nl. Hier brengt ze woorden tot leven en helpt ze mee met de optimalisatie van de content. Daarnaast fungeert ze ook als sparringpartner voor de business developers.

foto jonathan

Jonathan

Jonathan volgt de bachelor Economie en Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Naast zijn studie is hij auteur op verschillende financiële websites. Zijn doel is om de financiële wereld toegankelijk te maken voor iedereen.

foto laurien

Laurien

Laurien heeft haar Master Marketing behaald aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ze heeft een passie voor marketing en communicatie en in het bijzonder social media marketing. Sinds april 2022 is ze werkzaam als business developer bij TheConcept.Bar. Hier is ze verantwoordelijk voor webconcepten, houdt ze zich bezig met e-commerce marketing en ontwikkelt ze landingspagina’s voor Onderneming.nl