Illustratie op onderneming.nl
Illustratie op onderneming.nl

Over ons

Wij zijn Onderneming.nl. Bij Onderneming.nl zetten we ons iedere dag met veel passie en plezier in om ondernemers in Nederland te informeren, te inspireren en te helpen bij de start of groei van hun bedrijf!

team foto onderneming.nl
eerlijk illustratie

Eerlijk

Bij Onderneming.nl
vinden wij het heel belangrijk om eerlijke en actuele informatie te delen.

onafhankelijk illustratie

Onafhankelijk

Iedere ondernemer kan rekenen op onafhankelijke informatie. Adverteerders en partners hebben hier geen invloed op.

objectief illustratie

Objectief

De informatie op
Onderneming.nl is geheel objectief en wordt niet beïnvloed door partners.

tijdlijn onderneming.nl

Wie zijn wij?

Onderneming.nl is onderdeel van TheConcept.Bar te Hengelo. TheConcept.Bar vindt het belangrijk om eerlijke en onafhankelijke informatie te delen. Met Onderneming.nl ondersteunen wij ondernemers in hun ondernemerschap en proberen we transparantie te creëren in de financiële branche in Nederland. Op deze website verzamelen we informatie over banken, boekhoudprogramma’s, verzekeringen en andere aanbieders om ondernemers en geïnteresseerden zo goed mogelijk te informeren en te helpen bij het maken van een keus.

 

Missie

Onze ambitie is om iedere ondernemer van Nederland te informeren, te inspireren en te helpen bij de start of groei van zijn of haar bedrijf. Daar zetten we ons elke dag met veel passie en plezier voor in.

 

Hoe doen wij dat?

Door ondernemers op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en hoe zij daarop in kunnen spelen. Met de artikelen, nieuwsberichten, templates op onderneming.nl krijgt elke ondernemer inzicht in zijn of haar (toekomstige) bedrijf. Wij zijn een informatieve website en geven geen advies over bankproducten.

 

Met onze website bieden wij adverteerders een platform om meer dan 300.000 ondernemers te bereiken, te inspireren en te binden. We helpen adverteerders niet alleen om bestaande klanten te bereiken, maar ook nieuwe klanten en doelgroepen te ontdekken. Zo bieden wij adverteerders ruimte om een uitgelichte positie te bemachtigen op onze website.

 

 

Hoe wij verdienen?

Wij worden gecompenseerd door partners die ervoor kiezen om op Onderneming.nl een uitgelichte positie of uitgaande kliks te bemachtigen die doorverwijzen naar hun website. Deze posities hebben geen invloed op onze productanalyses en beoordelingen. Het is niet mogelijk om een positieve beoordeling te ontvangen tegen een betaling. Wanneer er sprake is van een samenwerking, wordt dit duidelijk kenbaar gemaakt in onze vergelijkers.

 

Onderneming.nl is bekend van

Illustratie op onderneming.nl
Illustratie op onderneming.nl

Adresgegevens

Onderneming.nl (onderdeel van TheConcept.Bar (GB Concepts B.V.))
Oelerweg 28
7555GS Hengelo (OV)
Nederland

 

KVK 75835924
BTW NL860413901B01

Gabriel

Als mede-eigenaar van Onderneming.nl weet Gabriel Baysoy alles te vertellen over het starten van een bedrijf en alles wat daarbij komt kijken. Gabriel is op jonge leeftijd begonnen met zijn eerste onderneming. Door zijn achtergrond en persoonlijke ervaringen voelt hij zich sterk verbonden met de financiële markt. In het verleden heeft hij verschillende succesvolle bedrijven opgezet en deelt hij deze kennis graag met de bezoekers van Onderneming.nl. In 2021 heeft Gabriel TheConcept.Bar opgericht met als missie: het creëren van succesvolle concepten om het leven van mensen positief te beïnvloeden.

foto gabriel

Mabelle

Mabelle (MSc) koos er voor om haar interesse in communicatie en marketing te verbreden. Ze heeft haar Master behaald in Communication Science met een specialisatie in Digital Marketing & Communication aan de Universiteit Twente. Sinds januari 2022 is Mabelle werkzaam als Business Developer bij TheConcept.Bar. Met haar ruime expertise en specialistische vaardigheden analyseert en beoordeelt ze al 2 jaar lang financiële producten. Zo houdt zij trends en ontwikkelingen op de financiële markt in de gaten om zo nieuwe kansen te identificeren en hier strategisch op in te spelen. Daarnaast doet zij de styling van de website, online marketing en is ze contactpersoon voor de adverteerders en tekstschrijvers.

foto mabelle

Anouk

Anouk is bachelorstudent Creative Business en kan zichzelf bijna all-round mediaprofessional noemen. Als content creator bij TheConcept.Bar is Anouk vooral betrokken bij het schrijven van landingspagina’s, blogs en web-teksten voor Onderneming.nl. Hier brengt ze woorden tot leven en helpt ze mee met de optimalisatie van de content. Daarnaast fungeert ze ook als sparringpartner voor de business developers.

foto anouk

Jonathan

Jonathan volgt de bachelor Economie en Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Naast zijn studie is hij auteur op verschillende financiële websites. Zijn doel is om de financiële wereld toegankelijk te maken voor iedereen.

foto jonathan

Saskia Oegema

Saskia Oegema onderzoekt en schrijft al 3 jaar voor verschillende websites in de financiële dienstverlening. Met haar financiële expertise is zij content specialist voor Onderneming.nl. Daarnaast waarborgt zij de kwaliteit en echtheid van geschreven content. Saskia heeft een Bachelor Bedrijfseconomie en Master in Economics – met als specialisatie Corporate Finance and Control – behaald aan de Radboud Universiteit van Nijmegen.

saskia foto